header site 1403

×

پیام

PLG_KUNENADISCUSS_DEPENDENCY_FAIL
×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 496
JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 495

مدرسه ۶ کلاسه شهدای بارفروش احداث شده توسط مادر چهار شهید در کاشان افتتاح شد

با حضور رییس سازمان نوسازی مدارس کشور،
مدرسه ۶ کلاسه شهدای بارفروش احداث شده توسط مادر چهار شهید در کاشان افتتاح شد
 
 140311216 1 افتتاح مدرسه شهدای بارفروش کاشان
 
 
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان؛ روز پنجشنبه ۱۶ اسفند مدرسه ۶ کلاسه شهیدان بارفروش، با حضور حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس این سازمان افتتاح شد.
اختصاص ۱۵ همت برای مقاوم‌سازی مدارس کشور
معاون وزیر آموزش و پرورش در حاشیه افتتاح این مدرسه گفت: باتوجه‌به نیاز جدی مدارس به مقاوم‌سازی، دولت و مجلس با اختصاص ۱۵ هزار میلیارد تومان از محل دو دهم درصد مالیات، تلاش خود را برای بهبود زیرساخت‌های آموزشی متمرکز کرده‌اند.
حمیدرضا خان‌محمدی، در مراسم افتتاح مدرسه شهیدان بارفروش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌ها برای تکمیل ۳۰۰ پروژه آموزشی کشور به‌خوبی پیش می‌رود و انتظار می‌رود این پروژه‌ها تا آغاز سال تحصیلی جدید آماده بهره‌برداری شوند.
وی افزود: باتوجه‌به نیاز جدی مدارس به مقاوم‌سازی، دولت و مجلس با اختصاص ۱۵ هزار میلیارد تومان از محل دو دهم درصد مالیات، تلاش خود را برای بهبود زیرساخت‌های آموزشی متمرکز کرده‌اند.
خان‌محمدی به تکمیل ۵۶ درصد از پروژه‌های آموزشی کشور با مشارکت خیران اشاره کرد و ادامه داد: این روند به طور مداوم در حال افزایش است و نقش مهمی در تقویت نظام آموزشی دارد.
معاون وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر حمایت قانونی از صنایع برای مدرسه‌سازی خاطرنشان کرد: بند خ ماده ۲۰ این امکان را به صنایع کشور می‌دهد که از اعتبار مالیاتی خود برای احداث مدارس استفاده کنند،
وی تصریح کرد: این قانون سیاستی است که می بتواند به گسترش مشارکت‌ها و توسعه زیرساخت‌های آموزشی در کشور کمک کند.
خان‌محمدی بر ضرورت تأمین بودجه برای پروژه‌های آموزشی جاری کشور تأکید کرد و یادآور شد: برای تکمیل ۸۰۰۰ پروژه آموزشی در دست اجرا، علاوه بر بودجه‌های فعلی، تأمین منابع مالی بیشتری باتوجه‌به تورم ضروری است.
معاون وزیر آموزش‌وپرورش بیان کرد: استان‌هایی مانند اصفهان با وجود صنایع فعال و کارخانه‌ها، می‌توانند در ساخت مدارس بر اساس نیازهای تعیین‌شده، نقش کلیدی ایفا کنند. این مشارکت، ظرفیت عظیمی برای بهبود آموزش ایجاد کرده است.
وی با تشکر از خیران مدرسه‌ساز شهرستان کاشان، افزود: در اقدامی ارزشمند، مادری که چهار شهید را تقدیم وطن کرده است، مدرسه‌ای را به یاد فرزندان خود به دانش‌آموزان کشور اهدا کرد، که نشان از ایثار و تعهد او به آینده جامعه دارد.
ادامه راه شهیدان با تربیت انسان‌های بزرگ میسر می‌شود
علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در این مراسم در گفت‌وگوی تلفنی با مادر شهیدان بارفروش از اقدام ایشان برای ساخت مدرسه ۶ کلاسه در کاشان تجلیل کردو اظهار داشت:به روح چهار شهید خانواده بارفروش درود می فرستم، مادر شهیدان بارفروش نه تنها در حوزه ایثار و شهادت الگو هستند، بلکه در حوزه مسئولیت های اجتماعی نشان دادند که نمونه بوده و حقیر دست این مادر بزرگوار را می‌بوسم.
وی اظهار کرد: فکر نمی‌کنم در کشور چنین اتفاقی افتاده باشد که مادر چهار شهید مدرسه‌ای با این شکل منحصر بفرد بسازد و این اقدام برای ما درس آموز است.
وزیرآموزش و پرورش بیان کرد:مادر چهار شهید همه هستی خود را تقدیم تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم کرده است،در نظام تعلیم و تربیت در شرایطی که کشور با حضور مقتدرانه رئیس جمهور دکتر پزشکیان اولویت خود را توجه به حوزه تعلیم و تربیت قرار داده نگاه این مادر بزرگوار برای ما ارزشمند و درس آموز است.
کاظمی گفت:امروز استانداران فرمانداران، بخشداران و دهیاران ما پای کار هستند و ادامه راه شهیدان با تربیت انسان‌های بزرگ میسر می‌شود.
وی افزود:برکت ساخت مدرسه نه تنها برای دانش آموزان آن محله بلکه بر فضای شهر و کشور هم اثرگذار است.
وی اظهار کرد:از مادر شهیدان بارفروش تقاضا دارم با نفس قدسی خود ما را دعا کنند تا راه شهیدان را ادامه دهیم.
مدرسه ۶ کلاسه شهیدان بارفروش با مساحت ۱۵۳۰ متر مربع و زیر بنا ۸۲۸ متر مربع از محل اعتبارات خیری و دولتی افتتاح شد.
مدرسه خیر ساز شهدای بارفروش در شهر کاشان توسط کبری حسین زاده و به نیابت از چهار فرزند شهیدش احداث می شود.
خانم حسین زاده از جمله مادرانی است که چهار فرزند برومندش را به حضور در جبهه‌های حماسه و دفاع از میهن تشویق کرد و هم اکنون در سنگری دیگر به نام مدرسه سازی روحیه گذشت و ایثار را بیش از گذشته ترویج کرد.
مهم‌ترین درخواست مادر شهیدان بارفروش از مجمع خیرین که برآن اصرار زیادی داشت ساخت مدرسه در محروم ترین و شلوغ ترین نقطه کاشان بود که مورد موافقت مجمع و نماینده سازمان نوسازی مدارس استان اصفهان قرار گرفت .

آخرین به روز رسانی سایت

«
»

آدرس بر روی نقشه

 

آمار بازدید

امروزامروز1189
دیروزدیروز2077
هفته جاریهفته جاری8407
ماه جاریماه جاری22468
کل بازدیدکل بازدید2484179

اطلاعات تماس

اصفهان ، خیابان باغ گلدسته ، روبروی بازار هنر ، اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان
031-32222889
031-32223092
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید