با حضور رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور،
دو طرح آموزشی و ورزشی در شهرستان لنجان افتتاح شد
با حضور خان محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور مدرسه ۶ کلاسه معصومه جعفری باغبهادران و سالن ورزشی شهدای دانش آموز زرین شهر افتتاح شد.
دو طرح آموزشی و ورزشی در شهرستان لنجان افتتاح شد
با حضور خان محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور مدرسه ۶ کلاسه معصومه جعفری باغبهادران و سالن ورزشی شهدای دانش آموز زرین شهر افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان، امروز چهارشنبه در بیست و ششمین روز از شهریور ماه ۱۴۰۴، سفر معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به شهرستان لنجان با افتتاح دو طرح آموزشی و ورزشی همراه بود.
مدرسه زنده یاد معصومه جعفری با ۶ کلاس درس، ۸۱۰ مترمربع زیربنا برای دانش آموزان دختر در مقطع ابتدایی به بهره برداری رسید.
این مدرسه با مشارکت مرحوم حاج پنجعلی آقایی و اداره کل نوسازی مدارس استان احداث شده است.
خان محمدی معاون عمرانی وزیر در این مراسم مدارس را دروازه ی امید برای پیشرفت آیندگان دانست و در ادامه از کلاس ها، سالن اجتماعات و سایت کامپیوتر آن بازدید کرد.
سپس خدیجه آقایی همسر زنده یاد خیر مدرسه ساز نیز سخنانی در باب خیرخواهی گفت و پسرانش را رهرو راه مدرسه سازی معرفی کرد.

در ادامه سالن ورزشی شهدای دانش آموز زرین شهر با زیر بنای ۱۱۲۰ متر مربع و فضاهای جنبی آن افتتاح شد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به قوانین مولد سازی و ساخت و ساز مدارس اشاره ای کرد و گفت به نظر می رسد در این مسیر اراده ها باید قویتر شود.او به دانش آموزان بشارت داد که سالن ورزشی شهدای دانش آموزبه صورت رایگان در اختیارشان قرار می گیرد.
بازدید از پروژه های این شهرستان به همراه نماینده مجلس و فرماندار از جمله برنامه های این سفر بود.